Christiaanhof

Verslag Christiaanhof bingomiddag

Verslag bingomiddag

Verslag van de gehouden Bingomiddag bij “Stichting Christiaanhof Ouderenzorg” op vrijdag 27 oktober 2023

Vandaag weer voor een gezellige Bingomiddag naar de ontmoetingsruimte.

Het zag er buiten dreigend uit dus stonden de eerste enthousiaste deelnemers al vroeg voor de deur om deel te kunnen nemen aan een altijd gezellige en spannende bingo. Daar gaan de deelnemers graag de deur even voor uit.

CHRISTIAANHOF: bingomiddagEerst een lekker kopje koffie/ thee met wat lekkers en uiteraard even bijkletsen. Daarna gauw de kaarten op tafel om nog even een spelletje te doen.

Rond 14.00 uur, toen iedereen aanwezig was, werd het tijd om met de bingo te starten en begon Hans met het draaien van de geluksgetallen.

CHRISTIAANHOF: bingomiddag


Met een lekker drankje erbij en na de derde ronde een lekker hapje, gauw weer verder met de volgende rondes.
Met ook vandaag weer een 6e verrassingsronde erbij.

De middag is zoals altijd weer omgevlogen en omstreeks 18.00 uur keerden de laatste deelnemers huiswaarts.Voor de eerstvolgende middag staat weer een thema middag gepland. We hebben Noëlle, de wijkagent van Transvaal Noord uitgenodigd om ons weer eens te wijzen op de recente babbeltrucs waar veel mensen de afgelopen tijd de dupe van zijn geworden. We kijken uit naar haar komst.

De betreffende instanties die deze middag voor ons mogelijk hebben gemaakt zijn wij hiervoor uiteraard weer heel dankbaar.

Namens het Bestuur en Vrijwillligers van
“Stichting CHRISTIAANHOF Ouderenzorg”,
Hans en Hennie

Christiaanhof | 12nov23